Nieuwbouw

Een huis volgens uw persoonlijke wensen en smaak.

van landelijk tot modern, van eigentijds tot monumentaal. Wij bouwen volgens uw ideeën en uw eigen stijl, zodat u trots bent op uw huis en zich thuis voelt in uw huis.

Glazen pui in moderne nieuwbouw woning in Nuland

luxer wonen

Een optimale indeling

Bepalend voor de indeling van uw woning zijn uw huidige gezinssituatie, vrijetijdsbesteding (hobby’s) en uw toekomstwensen betreffende de woning. Rekeninghoudend met deze facetten komen we samen met u tot een optimale indeling voor uw situatie.

cascobouw

De basis voor uw verdere woning

Met de cascobouw legt u de basis van uw verdere woning. Dat houdt heel wat meer in dan enkel het metselwerk. Hoewel veel van het gerealiseerde werk in de cascobouw na de afbouw niet meer zichtbaar is, vormt het dus wel de basis van uw woning. Wij dragen er zorg voor dat, ook hetgeen dat u niet ziet, constructief en kwalitatief goed gebouwd wordt. De cascobouw bepaalt in grote mate de duurzaamheid van een woning.

Tijdens het realiseren van de cascobouw moet u uw afbouw in grote lijnen al in beeld hebben. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan de aansluitpunten voor diverse keukenapparatuur, sanitair en lichtpunten. Wij geven dit ruimschoots van te voren aan, zodat u voldoende bedenktijd hebt.

Ook tijdens de afbouw regelen wij dat de diverse werkzaamheden door onderaannemers goed op elkaar afgestemd zijn. Tevens houden wij rekening met nieuwe wensen van u die tijdens het bouwproces zijn ontstaan.

De stijl van uw huis doorgetrokken in de aanbouw?