Verbouw

De stijl van uw huis doorgetrokken in de aanbouw,
voor een mooi geheel.

Goede communicatie is tijdens een verbouw mogelijk nóg belangrijker dan bij andere bouwaspecten. Zeker wanneer u in de woning woonachtig bent. Wij proberen altijd om het wonen en bouwen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Bij verbouw van een huis kun je denken aan interne verbouwing, dakkapellen, erker, serre, overkapping (met lichtstraat), carport, keuken, badkamer, aan- of uitbouw. Je krijgt hier te maken met constructies die in het verleden zijn gemaakt en die gevolgen hebben voor de nieuw uit te voeren werkzaamheden.

Het opvangen van draagmuren en vloeren is een complex gebeuren. Je kunt niet blindelings van de bestaande tekeningen uitgaan. Door de ervaring die wij hierin hebben kunnen wij dit goed inschatten en indien nodig voorzieningen treffen om deze constructie op te vangen.

meer wooncomfort

Wij realiseren uw ideeën

Bij een verbouwing kunt u denken aan een simpele verandering in de indeling door middel van het (ver)plaatsen van een enkele muur tot het verbouwen van een complete woning. 

Als u meer ruimte nodig heeft om te wonen of te werken, dan helpen wij u graag dit te realiseren. Wij denken graag met u mee over uw plannen en inhoud en bieden graag begeleiding in het volledige proces.

Langere levensduur, meer woongenot?